free page hit counter COVID-19 toegangs preventie - Infood Benelux BV

COVID-19 toegangs preventie

Vanwege het COVID-19 virus zal preventief handelen voorlopig een integraal onderdeel zijn van ons dagelijks leven. Dit geldt met name voor het brede publieke domein!
Een ieder vermoedt dat op korte termijn niets is op te lossen, maar mogelijk is er wel een bijdrage te leveren ter voorkoming van schijn-veiligheid.
De fabrikant ROSER, al tientallen jaren gespecialiseerd in hygiëne-oplossingen, heeft een speciale module ontwikkeld voor toepassing in de publieke omgeving en ter vergroting van het persoonlijke veiligheidsgevoel: de “SANI-PASS”.
Deze eenvoudig te plaatsen unit schept meer basis-veiligheid in publieke ruimtes en geeft inzicht in het actuele aantal bezoekers. Bij verdenking houdt het systeem de toegang gesloten.
De unit draagt zorg voor hand-desinfectie, lichaam-temperatuurs-controle en de aanwezigheid van gezichtsmaskers, terwijl tevens schoenzolen worden gedesinfecteerd. De check + desinfectie-handelingen nemen slechts 3 seconden in beslag.
Bij toepassing van de “SANI-PASS” in bedrijfsgebouwen is ook de combinatie met speciale garderobe-kasten een veilige aanvulling op Corona-preventie beleid. De opgeborgen kledingstukken worden gedurende de dag gedesinfecteerd d.m.v. een O3 (OZON)- generator!